RABOBANK IN HET LAND VAN CUIJK EN MAASDUINEN, MILL

Categorie
Zakelijk

OVER DIT PROJECT

Eind december 2016 opende Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen de deuren van haar nieuwe kantoor aan de Markt 26 in Mill. Dit kantoor maakt onderdeel uit van het project ‘Centrumplan Mill’ en staat volledig in het teken van duurzaamheid.

Zo is er gebruik gemaakt van circulair meubilair. Eerder dit jaar riep Rabobank haar klanten op om hout in te leveren. Dit gerecycled hout uit Mill en omgeving is verwerkt in de wand en diverse (vergader)tafels. Hierdoor worden bestaande grondstoffen opnieuw ingezet en draagt Rabobank samen met haar klanten bij aan een duurzame locatie.

Interieur ontwerpster Tonny Giebels van Dubbel Design tekende voor de opdracht en kwam bij ons terecht, waarbij we gebruik maakten van een nieuwe materiaaltoepassing in de vorm van fineer voor de balie, beton in combinatie met no waste hout.

In samenwerking met Tonny Giebels, interieurontwerpster van DubbelDesign Interieur | Advies | Ontwerp | Realisatie